Jak zmienić hasło klientowi?
Jeśli klient zapomniał swojego hasła i ma problem z logowaniem powinien skorzystać z funkcji Zapomniane nazwa lub hasło. Jeśli z...
Czytaj więcej »Jeśli klient zapomniał swojego hasła i ma problem z logowaniem powinien skorzystać z funkcji Zapomniane nazwa lub hasło. Jeśli z...
Czytaj więcej »Przejdź na stronę główną aplikacji z listą projektów (ikonka z domkiem w menu). Wybierz projekt w którym błędnie ustawiłeś uprawnienia...
Czytaj więcej »Dwa tygodnie przed datą wygaśnięcia Twojej Strefy Pracy, po zalogowaniu się do niej, na górze ekranu zacznie się pojawiać, widoczny...
Czytaj więcej »Wszystkie Twoje projekty są na stronie głównej ("z domkiem"). Możesz mieć ustawiony filtr na pokazywanie tylko aktywnych projektów i wówczas...
Czytaj więcej »Możesz umożliwić korzystanie z wybranego folderu osobie, która nie ma dostępu do całego projektu. Wybierz projekt z listy projektów na...
Czytaj więcej »Zwykle mogą być trzy przyczyny takiego stanu rzeczy: 1. Projekt jest wyłączony Czy tak nie jest możesz sprawdzić na stronie...
Czytaj więcej »Możesz postępować zgodnie z pkt. Co zrobić jeśli do projektu przydzieliłem niewłaściwą osobę? Możesz również skorzystać z zakładki do zarządzania...
Czytaj więcej »Ukrywanie a kasowanie projektu Po pierwsze - projekt możesz skasować, albo go zamknąć. Zamknięcie służy zmniejszeniu liczby projektów, które "obciążają"...
Czytaj więcej »Przejdź do bazy wszystkich użytkowników w górnym menu platformy, pod ikonką z trzema ludzikami. Wyłączanie użytkownika Odszukaj na liście danego...
Czytaj więcej »Odpowiednie uprawnienia do każdego projektu nadajesz pracownikowi na Karcie projektu na ekranie Uprawnienia do projektu. Jeśli pracownikowi przydzielisz rolę Właściciela...
Czytaj więcej »